0010

FISKARS, tradíció, minőség

Tradíció, minőségTradíció, minőség1967-ben a Fiskars forradalmasította az ollókról alkotott képünket. Narancssárga nyelű ollónk nemcsak könnyebb, kényelmesebb és kezelhetőbb volt, mint a nehéz kovácsolt ollók, hanem a vágási teljesítmény tekintetében is bámulatos előrelépést hozott. Azóta többmint egy milliárd ollót adtunk el világszerte. Világszerte ismert ollóinkat manapság kiváló vágóteljesítményük és legendás tartósságuk miatt kedvelik. Akár ételt készít, akár varr, a garázsban dolgozik vagy a gyermekeivel kézműveskedik, van az ön számára tökéletes ollónk!Nem csak háztartás, a házon kívül is hasznosHa szeret kertészkedni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy Ön minden kerti munkához a legjobb eszközt is szeretné használni. Mi, a Fiskarsnál elkötelezettek vagyunk és keményen dolgozunk azért, hogy Önnek Ha szeret kertészkedni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy Ön minden kerti munkához a legjobb eszközt is szeretné használni. Mi, a Fiskarsnál elkötelezettek vagyunk és keményen dolgozunk azért, hogy Önnek kéznél lehessenek a megfelelő eszközök. Akár gyomtalanít, hasogat, seper vagy metsz, eszközeinket úgy terveztük, hogy több éven át hű és hatékony társai legyenek a kertbenFiskars termékeket forgalmazó üzletBármilyen Fiskars termékre van szüksége nyugodtan forduljon Bármilyen Fiskars termékre van szüksége nyugodtan forduljon boltunkhoz. Nagy választákban megtalálhatja üzletünkben ezt a márkát.

WÜSTHOF, német percizitás

A WÜSTHOF minőségi késekkel foglalkozó német családi cég. A márkát 1814-ben alapították Solingenben, a hosszú késgyártási hagyománnyal rendelkező városban. A kínbálatukban csúcskategóriás késeket talál, amelyek szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Ezért kedvelik a szakemberek világszerte.A WÜSTHOF minőségi késekkel foglalkozó német családi cég. A márkát 1814-ben alapították Solingenben, a hosszú késgyártási hagyománnyal rendelkező városban. A kínbálatukban csúcskategóriás késeket talál, amelyek szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Ezért kedvelik a szakemberek világszerte.A szakácsipar dolgozói számára kifejlesztett professzionális kések, ajánljuk professzionális szakhasználatra, illetve az otthoni háztartásokban is kiváló. Ezenkívűl tartunk még  otthoni háztartásokban használatos késeket,kések és eszközök tárolására alkalmas praktikus hordtáskák különböző kivitelekben.Praktikusan és célszerűen összeválogatott kések és eszközök egy szettben jutányos árakon.Professzionális pincér és konzervnyitókat is megtalálja nálunk.

0011

VICTORINOX

Victorinox, a gyártók világából kiemelkedő fontosságú svájci bicskagyár több mint 100 éve a többfunkciós zsebkések legendás választékát biztosítja számunkra. Itt minden funkció megtalálható, a különböző funkciók optimális összetétele esztétikus és strapabíró modellekben ölt testet. Ez a világon egyedülálló zsebkésválaszték több száz terméket jelent, amelyből mindenki megtalálja a magáét.Victorinox, a gyártók világából kiemelkedő fontosságú svájci bicskagyár több mint 100 éve a többfunkciós zsebkések legendás választékát biztosítja számunkra. Itt minden funkció megtalálható, a különböző funkciók optimális összetétele esztétikus és strapabíró modellekben ölt testet. Ez a világon egyedülálló zsebkésválaszték több száz terméket jelent, amelyből mindenki megtalálja a magáét.Üzletünkben megtalálhatók zsebkések,kések,bárdok,horgászkések,munkakések,vitorláskés,gyerek zsebkések is. Tájékozódjon vasboltunkban.

.

Adatvédelem