Üdvözöljük Gyöngyös egyik legrégebbi boltjának a weboldalán!  A belváros legpatinásabb részében található üzlet, már több, mint 50 éve áll vendégeink szolgálatára.

vas05

Miért is érdemes ide bejönni?

Üzletünk Gyöngyös belvárosában helyezkedik el. A Kossuth Lajos úton található bolt az egyik legnagyobb tradiciókkal működő bolt a városban. Több, mint 50 éve már vasbolt működik ebben az épületben. Széles árúválaszték, premium termékek közül választhatnak a vásárlók. Kedves , hozzáértő kiszolgálás várja beérkező vendégeinket..

                                                    Elkapta a barkácsolási láz? Felújítja otthonát?

Szüksége van új szerszámokra? Elfogytak a csavarok otthon? Kiégett a villanykörte? Nálunk jó helyen jár! Ma már kaphatók nálunk a víz-, gáz-, és fűtésszereléshez szükséges szerelvények, kellékek, valamint csaptelepek, mosdók, WC-csészék és -ülőkék, WC tartályok is. Üzletünk az ELZETT zárak, a FISCHER DÜBEL rögzítéstechnika, a MOFÉM csaptelepek és a TOILETTE NETT speciális WC ülőkék márkakereskedése.Ha a ház körüli munkához, javításokhoz keres szöget, csavart, tiplit, nálunk azt is megtalálja. De tartunk üzletünkben sok egyéb olyan árut — a postaládától az elemig, a fűrészlaptól a vágó-, csiszoló- és drótkorongon keresztül a ragasztóanyagig — amire előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz, és amitől igazán vasbolt a VASBOLT.

vas02

                                                    Milyen szolgáltatásaik vannak?

Kulcsmásolás azonnal, bármilyen kulcsot tudunk másolni, jó minőségi kulcsokkal dolgozunk. Egyedül a városban szög kimérés működik,ha önnek 5dkg szögre van szüksége, esetleg válogatna, itt megteheti. Ezen kívűl konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával, gipszkartonozás, belsőépítészettel a tervezéstől a kivitelezésig is foglalkozunk. Kulcsmásolás azonnal, bármilyen kulcsot tudunk másolni, jó minőségi kulcsokkal dolgozunk. Egyedül a városban szög kimérés működik,ha önnek 5dkg szögre van szüksége, esetleg válogatna, itt megteheti. Ezen kívűl konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával, gipszkartonozás, belsőépítészettel a tervezéstől a kivitelezésig is foglalkozunk. 

Ha Ön még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk, ha otthonában felújítást, javítást tervez, vagy éppen egy új kulcsra van szüksége. Ha Ön szerelő vagy beszerző, nálunk egy helyen megtalálhatja a szükséges árukat, és speciális igényeit is igyekszünk kielégíteni. Ha Ön már ismer minket, örömmel várjuk vissza!.

Varga Ferencné / Tulajdonos

.

Adatvédelem