0004

Einhell, minden,amit egy ezermester kívánhat

Minden, amire a műhelyben szüksége lehet: az akkumulátoros csavarozótól az asztali körfűrészig .Az Einhell kínálatában megtalálja azokat a szerszámokat és készülékeket, amelyekkel valóra válthatja elképzeléseit. Minőségi barkács és kerti gépek rendkívül széles választékát kínáljuk, így szinte biztos, hogy Ön is megtalálja az ideális terméket, legyen szó bármilyen munkáról! Az Einhell termékekhez természetesen rengeteg kiegészítő és tartozék is rendelkezésre áll, és a kiváló minőségű kwb cikkek csak még élvezetesebbé teszik a munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Power X-Change rendszer segítségével már összekapcsolhatóvá váltak a kertészeti és a szerszámgépek is. Ezen innovatív akkumulátoros rendszer minden bizonnyal az Ön tetszését is elnyeri.

EXTOL, a legnagyobb teljesítmény

Az Extol Industrial márka megbízható, a mindennapi ipari munkákhoz használható kéziszerszámokat takar. A kéziszerszámokat szigorú terhelési teszteknek vetjük alá, a gépek robusztus konstrukciója és a gyártáshoz használt első osztályú anyagok garantálják a kéziszerszámok tartósságát és megbízhatóságát a nehéz ipari körülmények között is. Csúcsminőségű anyagok és robusztus konstrukció!Az Extol Industrial márka megbízható, a mindennapi ipari munkákhoz használható kéziszerszámokat takar. A kéziszerszámokat szigorú terhelési teszteknek vetjük alá, a gépek robusztus konstrukciója és a gyártáshoz használt első osztályú anyagok garantálják a kéziszerszámok tartósságát és megbízhatóságát a nehéz ipari körülmények között is. Csúcsminőségű anyagok és robusztus konstrukció!Az Extol Industrial első osztályú anyagokból készül, ezen nem takarékoskodunk. A hagyományos kéziszerszámokban használt anyagokkal szemben mi edzett acélokat használunk, ami javítja a funkcionalitást és jobb kopásállóságot is biztosít. A gépeinket úgy teAz Extol Industrial márka megbízható, a mindennapi ipari munkákhoz használható kéziszerszámokat takar.

006

DICK, német minőség és precizitás

DICK a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A Német precizitás szakértelemével a DICK olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat DICK terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé! DICK a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A Német precizitás szakértelemével a DICK olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat DICK terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!
De maradjunk a tényeknél! Egy DICK termék megvásárlásával Ön részese lehet egy nagy múlttal rendelkező tradíciónak, alkothat, értéket teremthet egy olyan eszközzel amit német hozzáértéssel és odaadással hoztak létre Önnek.

Ha Ön még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk, ha otthonában felújítást, javítást tervez, vagy éppen egy új kulcsra van szüksége. Kiemelt márkáinon kívűl ,más termékek is megtalálható boltunkban.

.

Adatvédelem