információ
 
 

Modern és látványos megoldások

Tolóajtók

Cégünk 2010-ben kezdte meg működését konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával. Már a kezdetektől fogva, minden munkánkat egyediség, igényes megjelenés és elkészítés jellemzi, a legkisebb részletekig. Komplex megoldásokkal szolgálunk annak érdekében, hogy még lakása legmeghittebb helységébe is harmonizáló bútorok, összeillő színkombinációk kerüljenek.

Falban futó tolóajtók

Falban futó tolóajtók esetében a vasalatot és a kinyitott ajtólapot egy erre a célra kiképzett, összes szükséges vasalattal és kiegészítővel ellátott tolóajtó zseb fogadja, a zsebet pedig vagy gipszkarton vagy egyéb épített fal takarja.
Előnye:
 - esztétikus konstrukció
Hátránya:
 - nagyobb helyigény az épített fal miatt
a gipszkartonos munkáknak köszönhetően gyakran kétszer-háromszor annyiba kerülnek, mint a fal előtt futó verziókilágszerte, már 5 évtizede népszerű narancssárga nyelű ollóink igazi dizájnikonokká nőtték ki magukat. Ollókínálatunk ma már nagyobb,mint valaha. Így nem számít, hogy milyen nehéz, speciális vágási feladattal néz szembe, abban biztos lehet, hogy nálunk megtalálja az Önnek leginkább megfelelő ollót!.

Keressen bátran, mi segítünk!

Tolóajtók, beépített szekrények, tervezése, kivitelezése. Keressen bátran álmaival, ötleteivel , mi megvalósítjuk terveit. Kiemelt minőségben, premium termékekkel dolgozunk. Saját készítésű bútoraink mellett konyhákat, nappalikat és hálószoba-berendezéseket forgalmazunk, valamint teljes körű megoldásokkal szolgálunk otthona térkialakításához. Ügyfeleinket szeretettel várjuk a Kossuth utca 13. szám alatt található bemutatótermünkben, ahol katalógusainkból nyerhetnek ötletet, valamint kipróbálhatják a vasalatokat és élőben is ismerkedhetnek az anyagokkal.  

Keresse fel mintaboltunkat

Weboldalunk itt megtekinthető

Fal előtt futó tolóajtók

Fal előtt futó tolóajtó esetében a vasalatot takaró "karnis" és az ajtólap is látszik mind nyitott, mind csukott állapotban. A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre.
Előnye:
 - egyszerű, olcsó konstrukció
 - kis helyigény
 - bármelyik hagyományos falnyílás akár utólag is átalakítható a tolóajtó számára
Hátránya:
 - a fal előtt futó ajtólap útjában nem lehet semmilyen bútor vagy tárgy
 - Ha kicsit is szempont a szag- és a hangszigetés, lehetőleg egyik verziót se válaszd. A fal előtt futó tolóajtónál szabad szemmel látható a kb. 2 cm–es működési          hézag, tehát eláll a faltól az ajtólap, míg a falban futó tolóajtónál az ajtólapot tartó “kocsiknál” átterjed a szag és a hang, bár léteznek szigetelő opciók, a   --    végeredmény tekintetében egy szigetelt tolóajtó mégis elmarad egy hagyományos nyíló ajtótól Ne feledd, tolóajtó kivitelben a festett ajtótól a CPL ajtón keresztül a legegyszerűbb laminált dizájnajtóig bármelyik modellünk rendelhető, Neked csak azt kell eldönteni, hogy falban vagy fal előtt futó kivitelben kéred az ajtódat.

.

Toloajto
Adatvédelem