INFORMÁCIÓ
 
 

Tervtől a megvalósításig

Belső építészet

Tervezzen velünk

Az építkezés vagy lakásfelújítás előtt a legfontosabb kérdés az építész, illetve a belsőépítész kiválasztása. Egy enteriőr kialakításában nagy segítségünkre lehet egy jó belsőépítész és egy belsőépítészeti stúdió, akik olyan megoldásokat kínálnak, amelyeket mi magunk nem tudtunk megtervezni, sőt talán még megálmodni sem. A fotórealisztikus, 3D látványtervek pedig segítenek a jövőbeli enteriőr elképzelésében.

SzilvaDesign

Ha felismertük azt a tényt, hogy a családi házunk, a felújítandó, berendezendő lakásunk értékesebb és élhetőbb lesz, ha a legjobb belsőépítészeket választjuk, akkor a következő lépés a nekünk tetsző referenciájú belsőépítész kiválasztása.
 A SZILVADESIGN stúdió a belsőépítészet és a lakberendezés terén komplett szolgáltatást kínál. A referenciák között számos családi ház, lakás, iroda és közösségi tér belsőépítészeti tervezése szerepel.
Az alábbi referenciákból közlünk egy válogatást.

Cégünk 2010-ben kezdte meg működését konyhabútorok és beépített szekrények gyártásával. Már a kezdetektől fogva, minden munkánkat egyediség, igényes megjelenés és elkészítés jellemzi, a legkisebb részletekig. Komplex megoldásokkal szolgálunk annak érdekében, hogy még lakása legmeghittebb helységébe is harmonizáló bútorok, összeillő színkombinációk kerüljenek.

AZ ELKÉSZÜLT BÚTOROK KISZÁLLÍTÁSÁRÓL, ÉS A HELYSZÍNEN VALÓ ÖSSZESZERELÉSRŐL IS GONDOSKODUNK.  Saját készítésű bútoraink mellett konyhákat, nappalikat és hálószoba-berendezéseket forgalmazunk, valamint teljes körű megoldásokkal szolgálunk otthona térkialakításához. Ügyfeleinket szeretettel várjuk a Kossuth utca 13. szám alatt található bemutatótermünkben, ahol katalógusainkból nyerhetnek ötletet, valamint kipróbálhatják a vasalatokat és élőben is ismerkedhetnek az anyagokkal.
Tervezéshez érdemes előzetesen időpontot egyeztetni, hogy tervező kollégáink az Ön rendelkezésére álljanak.

 

belso
Adatvédelem