Információ
 

 

Megálmodja, mi megtervezzük

Egyedi Konyhaszekrények

Megálmodja

Otthonunk központja a konyha, ahol közösen étkezünk, sütünk-főzünk, rengeteg időt eltöltünk, és amely a „tűzhely melegét” biztosítja családunk számára. Persze az egyszerű funkcionalitáson túl a látogatók számára a konyha egy tükröt is jelent az egyéniségünkről. A SZILVADESIGN konyhabútor stúdió segít Neked abban, hogy megtaláld a stílusodnak megfelelő konyhabútort! Örök klasszikus, modern, kihívó, bohém, színes, szolíd, markáns, természetes, vagy esetleg letisztult stílust kedvelsz? Válassz oldalunkon konyhát stílusod szerint!

 Mi elkészítjük

Egyaránt készítünk klasszikus stílusú konyhabútort illetve letisztult, modern stílusú konyhabútort is. A képekből ötleteket meríthetsz saját konyhabútoodhoz, segíthetnek a képek eldönteni, hogy melyik ajtófront illetve korpusz-, munkalapszín tetszik Neked a legjobban.

 
Az izgalmas, közös gondolkodás és tervezés eredménye a hibátlan,  kitűnő minőségű konyhabútor-összeállítás és a maximálisan elégedett Ügyfél.
Szakembereink abban segítenek Nekedk, hogy az egyéni igényeket figyelembe véve, a lehető legtökéletesebb konyhát tervezzék meg a számodra. Az esztétikum mellett fontos szerepe van a használhatóságnak, a praktikus ötleteknek, és természetesen az sem mellékes, hogy mennyire illeszkedik a megszokott életvitelünkhöz. Konyháink minőségére a Komandor márka a garancia. Bútoraink nemcsak a legmagasabb minőséget képviselik , de naprakészen követik a piaci trendeket is, úgy az anyagok, mint a színválaszték, vagy éppen a munkalapok és vasalatok tekintetében.

Tervezéshez érdemes előzetesen időpontot egyeztetni, hogy tervező kollégáink az Ön rendelkezésére álljanak.

konyha
Adatvédelem