és,ami a szereléshez kell

 0001

Hansgrohe

A mosdó alapvető része minden háztartásnak és fürdőszobának. Nem mindegy azonban, hogy örök életre választ mosdókagylót és csaptelepet, vagy 5 év után cserélnie kell azt. Válassza Ön is minőségi Grohe és Hansgrohe mosdó csaptelepeinket és biztosítsa a mosdó tökéletes kihasználhatóságát egy életen át! Minőségi bevonatokból készült csaptelepeket kínálunk, melyek elérhetők egykaros, kétkaros, infrás, nyomógombos és beépíthető kiszerelésben is, így Ön is megtalálhatja nálunk azt a megoldást, mely igényeinek legjobban megfelel. Olyan csaptelepet szeretne otthonra, mint amelyek a szállodákban találhatók? Nálunk beszerezheti a legjobb csaptelepeket elérhető, megfizethető áron.A mosdó alapvető része minden háztartásnak és fürdőszobának. Nem mindegy azonban, hogy örök életre választ mosdókagylót és csaptelepet, vagy 5 év után cserélnie kell azt. Válassza Ön is minőségi Grohe és Hansgrohe mosdó csaptelepeinket és biztosítsa a mosdó tökéletes kihasználhatóságát egy életen át!

MOFÉM

A MOFÉM termékcsalád az egyik legsikeresebbnek számít mind a mosdó csaptelepek, mind a kád csaptelepek terén és számos olyan kiegészítőt nyújtanak az Ön számára, mellyel hatékonyabbá és kényelmesebbé teheti fürdőszobájának használatát. A modern Hansgrohe csapoknál az EcoSmart technológia segít Önnek a hatékony víz- és energia-megtakarításban, valamint a CO2-kibocsátás csökkentésében. A speciális fúvókáknak köszönhetően a mosdó csaptelepeké fogyasztása az sokkal kedvezőbb, a QuickClean rendszer pedig jelentősen megkönnyíti a zuhanyfejek és csaptelepek tisztítását. Boltunkban Ön is megtalálja azt az egykaros, kétkaros, nyomógombos, infrás vagy beépített mosdó csaptelepet, mely tökéletes fürdőszobájába!

0002

SANIMIX

A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el tevékenységét szaniter termékek olaszországi importjával.A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően, 1998 második felére a cég bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr cég közé. Újabb két év elteltével a vezető helyet is sikerült megszerezni, melyet azóta is sikeresen megőrzött. 2002-től a Sanimix Kft. beindította távol-keleti import tevékenységét és az azóta eltelt idő egyértelműen beigazolta, hogy a távol-keletről importált termékek is – kedvező árfekvésük és jó minőségük miatt - piacképesek Magyarországon. A termékpaletta a csaptelepeken kívül az egyszerű zuhanykabinoktól egészen a legszélesebb igényeket kielégítő luxus gőzkabinokig terjed. A szortiment részét képezik még vízszűrők, zuhanypanelek, kádak és egyéb fürdőszobai kiegészítők!

.

Adatvédelem